Hľadanie novej cesty

08.01.2014 21:07

Napriek tomu, že si myslíte, že už nič iné nemôžete robiť tak dobre ako to, čo robíte teraz, verte že môžete! Sny každého z nás sú v rôznych etapách života rozlišné. Vyberte si činnosť, ktorú chcete robiť a sústreďte sa na to, aby sa vaše sny stali skutočnosťou. Otvorte svoje dvere a nezatvárajte sa do seba. Uvedomte si, že aj keď sa jedna fáza vášho života práve skončila, druhá ešte len začína. Môžete napríklad začať odovzdávať svoje skúsenosti v prospech druhých - trénovať, učiť, organizovať semináre alebo písať o svojich skúsenostiach. Tiež sa môžete venovať ušľachtilým dobročinným činnostiam ako je boj s obezitou, chudobou či drogami. Existuje nesmierne množstvo oblastí, do ktorých môžete veľmi významne prispieť a kde môžete pomôcť zmeniť ľudské životy pozitívnym smerom.

Vaše vedomosti, váše možnosti pomáhať druhým, ani vaše porozumenie sebe a ostaným neprestanú rásť ešte dlho potom, ako vaše fyzické a technické schopnosti začnú klesať. Nikdy tiež nie je neskoro vyskúšať niečo úplne nové a vydať sa v živote novým smerom, dosahovať nové ciele alebo robiť niečo len tak, pre radosť.

Väčšina našich tlakov a frustrácií pochádza z nutkavých potrieb hrať niekoho, kým nie sme......Rozhodnite sa byť samým sebou a vedzte, že ten, kto nájde sám seba, sa zbaví svojho trápenia.

Každý projekt, do ktorého sa pustíte, ktorý vám dáva radosť a pocit zmysluplnosti, vám pomôže na vašej ceste vpred. To najlepšie, čo sa vám môýe stať je, že nájdete pocit rovnováhy vo svojom živote. Dávajte všetko, čo môžete a budete z toho mať dobrý pocit. Užívajte si drobné radosti vo vašom svete. Toto je to najlepšie miesto, kde môžete byť.